Stadswandeling op maat door Utrecht!

De Stadswandeling 030 cheesecake hapje van Vascobelo

Een op maat gemaakte Stadswandeling voor jou en je collega’s of vrienden door Utrecht! Ga samen (in groepjes) op pad, geniet al wandelend van heerlijke hapjes en drankjes die door verschillende horecazaken geserveerd worden en ga de strijd met elkaar aan middels de Stads-Quiz en Stadswandeling Crazy 22.

De Stadswandeling 030 heeft inmiddels al meerdere leuke teamuitjes mogen organiseren voor o.a. Rabobank, Hello Fresh, Jacobs Douwe Egberts, Microsoft, Bol.com, Ministerie van Defensie, AkzoNobel, Gemeente Utrecht, a.s.r. Verzekeringen, Universiteit Utrecht,  en UMC Utrecht!

Benieuwd naar hun ervaringen? Lees de reviews hier. 

Ook geïnteresseerd in een Stadswandeling op maat? Vul dan het onderstaande contactformulier in of stuur ons een mail naar: destadswandeling030@gmail.com voor meer informatie . Dan kijken wij graag mee naar de mogelijkheden!🚶🏼‍♂️🌞🚶🏽‍♀️

Stadswandelen door heel Nederland

Toch liever Stadswandelen in een andere stad? Geen probleem! Het is met De Stadswandeling mogelijk om in verschillende grote steden (denk aan Amsterdam, Den Haag en Rotterdam) een bedrijfsuitje op maat aan te vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om in meerdere steden tegelijk te wandelen. Zo kan iedereen bij diens meest dichtbijgelegen stad op pad gaan. 

 

Stadswandeling aanvragen