Groepen en bedrijfsuitjes

De ultieme ervaring voor groeps- en bedrijfsuitjes in de bruisende stad Utrecht! Stap met ons mee en ontdek deze historische stad op een unieke en culinaire manier.

Stadswandeling Utrecht gracht

Wat kun je verwachten tijdens De Stadswandeling 030?

  1. Ontdek de stad tijdens een culinaire ontdekkingsreis: Stap mee tijdens een culinaire Stadswandeling door de straten van Utrecht. Terwijl je ontspannen wandelt, bezoek je verschillende restaurants en eetgelegenheden waar je kunt genieten van lokale culinaire hoogstandjes. Laat je verrassen door de diverse smaken, van zoete lekkernijen tot hartige hapjes. Elke stop biedt een nieuwe ervaring om van te genieten!
  2. Leer over de rijke geschiedenis en cultuur: Tijdens De Stadswandeling 030 volg je een interactieve routekaart. Deze route brengt je niet alleen naar de beste culinaire hotspots, maar dompelt je ook onder in de fascinerende geschiedenis en cultuur van de stad. Ontdek boeiende verhalen over historische bezienswaardigheden en leer interessante feiten die je nog nooit eerder hebt gehoord. Het is de perfecte combinatie van heerlijk eten en een leerzame ervaring! 

✅  Persoonlijk contact, je hebt 1 aanspreekpunt voor alles rondom je uitje 
✅  Maatwerk, afhankelijk van jouw wensen een Stadswandeling op maat
✅  Kwaliteit, we werken alleen samen met kwalitatieve horecazaken 


De Stadswandeling 030 heeft inmiddels al meerdere leuke teamuitjes mogen organiseren voor o.a. Rabobank, Hello Fresh, Jacobs Douwe Egberts, Microsoft, Bol.com, Ministerie van Defensie, AkzoNobel, Gemeente Utrecht, a.s.r. Verzekeringen, Universiteit Utrecht,  en UMC Utrecht!


Benieuwd naar hun ervaringen? Lees de reviews hier. 

Ook geïnteresseerd in een Stadswandeling op maat? Vul dan het onderstaande contactformulier in of stuur ons een mail naar: info@destadswandeling030.nl voor meer informatie . Dan kijken wij graag mee naar de mogelijkheden!🚶🏼‍♂️🌞🚶🏽‍♀️
 

Stadswandeling aanvragen