Happen & Stappen

Happen & Stappen is een leuke en originele manier om Utrecht te verkennen met vrienden, familie of collega's. Tijdens deze Stadswandeling slenter je langs bijzondere bezienswaardigheden van de stad, terwijl je onderweg geniet van heerlijke hapjes en drankjes bij verschillende horecagelegenheden.

Stadswandeling Utrecht gracht

Wat kun je verwachten tijdens De Stadswandeling 030?

  1. Smakelijke verkenning: Slenter door de sfeervolle straten van Utrecht, ontdek diverse culinaire horeca hotspots en proef van heerlijke take-away hapjes (en drankjes). 
  2. Leer over de rijke geschiedenis: Tijdens de wandeling volg je een interactieve routekaart. Deze route brengt je niet alleen langs de leukste horeca, maar dompelt je ook onder in de fascinerende geschiedenis en cultuur van de stad. Het is de perfecte combinatie van heerlijk eten en een leerzame ervaring! 

✅  Persoonlijk contact, je hebt 1 aanspreekpunt voor alles rondom je uitje 
✅  Maatwerk, afhankelijk van jouw wensen een Stadswandeling op maat
✅  Kwaliteit, we werken alleen samen met de leukste en beste horeca hotspots 


De Stadswandeling 030 heeft inmiddels al meerdere leuke teamuitjes mogen organiseren voor o.a. Rabobank, Hello Fresh, Jacobs Douwe Egberts, Microsoft, Bol.com, Ministerie van Defensie, AkzoNobel, Gemeente Utrecht, a.s.r. Verzekeringen, Universiteit Utrecht,  en UMC Utrecht!


Benieuwd naar hun ervaringen? Lees de reviews hier. 

Ook geïnteresseerd in een Stadswandeling op maat? Vul dan het onderstaande contactformulier in of stuur ons een mail naar: info@destadswandeling030.nl voor meer informatie . Dan kijken wij graag mee naar de mogelijkheden!🚶🏼‍♂️🌞🚶🏽‍♀️
 

Stadswandeling aanvragen