Veelgestelde vragen

HOE KAN IK MIJ AANMELDEN VOOR DE STADSWANDELING?

Via deze website kan iedereen op woensdag vanaf 20:00 uur een ‘kaartje’ kopen voor een wandeling in het aankomende weekend. Wij bieden wekelijks wandelingen aan waarvoor je je de woensdag voorafgaand aan het weekend kan aanmelden. 

WAT KRIJG IK ALS IK MIJ AANMELD?

Na de aanmelding krijg jij van ons een bevestigingsmail dat de aanmelding goed is verlopen. De mail met route, menukaart en quiz ontvang je uiterlijk de ochtend voordat je gaat wandelen in je mailbox! De menukaart is het bewijs dat je recht hebt op de deals die de horecaondernemers jullie aanbieden, deze zullen altijd rond de €5 zijn en zijn exclusief te verkrijgen via De Stadswandeling 030. 

HOE LANG IS EEN ROUTE?

Een wandelroute is vaak tussen de 4 en 6 km. In totaal zul je zo een 2/2,5 uur bezig zijn met de wandeling. Houd er rekening met dat de deals afhalen (of deze ergens stilstaand/zittend opeten) ook tijd kost! Dus plan ruim de tijd in, zodat je op je gemakje van De Stadswandeling kunt genieten. 

OP WELKE DAGEN EN TIJDSTIPPEN IS DE STADSWANDELING?

Op zaterdag en zondag kun je de routes tussen 13:00 en 17:00 uur bewandelen (tenzij anders staat aangegeven). Dit zijn de tijden die met de horecazaken zijn afgesproken, dus buiten deze tijden kunnen we geen garantie bieden dat je bij de zaken terecht kunt. 

 

IS DE STADSWANDELING OOK GESCHIKT VOOR KINDEREN?

Ja zeker! Wij zorgen ervoor dat er onderweg genoeg leuke dingen te zien zijn voor kinderen, misschien dat de wandeling voor jonge kinderen die net niet meer in de kinderwagen passen wat aan de lange kant is. 

KAN IK MIJN AANGEKOCHTE STADSWANDELING ANNULEREN OF RETOURNEREN? 

Helaas is het niet mogelijk om de aangekochte Stadswandeling te annuleren of retourneren. Mocht je onverwachts echt niet kunnen, dan is het eventueel wel mogelijk om de wandeling te verplaatsen. 

TOT WANNEER ZIJN DE STADSWANDELINGEN?

Zolang er nog vraag naar is en het natuurlijk mogelijk blijft gaan wij door met het organiseren van Stadswandelingen! Voor nu gaan we ervan uit dat we op deze verantwoorde manier kunnen doorgaan met de Stadswandelingen.