De Bierproevers Stadswandeling in Utrecht

Bierproeverij Utrecht De Stadswandeling 030

Kom jij de nieuwe Bierproevers Stadswandeling lopen met je collega’s? Een Stadswandeling waarmee je verschillende Utrechtse bieren ontdekt! De route kan op aanvraag voor grotere groepen geboekt worden, ideaal als teamuitje met je collega’s dus! 

De Bierproevers Stadswandeling start met een rondleiding door de bijzondere brouwerij van Stadskasteel Oudaen. Tijdens deze rondleiding leer je meer over het brouwproces en proef je een van hun klassiekers: Oudaen Witbier. 

De Stadswandeling vervolgt zich met een route langs diverse horecazaken, waar je verschillende lekkernijen kunt afhalen. Met de Stads-Quiz, Stadswandeling Crazy 22 opdrachten en lijst met vragen om je collega’s (nog) beter te leren kennen, is er genoeg vermaak voor onderweg! 

Tot slot eindigt de route op het terras van Hofman waar je een kleine bierproeverij geserveerd krijgt. Deze bierproeverij bestaat uit een aantal speciaalbieren die door Hofman geselecteerd zijn. Wil je na de proeverij de borrel nog even gezellig voortzetten? Blijf dan vooral nog even lekker hangen op hun terras! 

Te boeken voor groepen groter dan 10 personen. 

Ook geïnteresseerd in de Bierproevers Stadswandeling op maat? Vul dan het onderstaande contactformulier in of stuur ons een mail naar: destadswandeling030@gmail.com voor meer informatie . Dan kijken wij graag mee naar de mogelijkheden!🚶🏼‍♂️🌞🚶🏽‍♀️

 

Stadswandeling aanvragen