Personeelsuitje Utrecht

Ben je klaar voor een onvergetelijk personeelsuitje vol heerlijk eten, gezelligheid en het verkennen van een prachtige stad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens deze unieke ervaring zullen we de charmante stad Utrecht verkennen, terwijl we genieten van culinaire hoogstandjes op verschillende locaties. Bereid je voor op een smakelijke en interactieve ontdekkingsreis!

personeelsuitje utrecht de stadswandeling 030

 

Wat kun je verwachten?

  1. Interactieve Routekaart: Om je door de betoverende straten van Utrecht te leiden, hebben we een interactieve routekaart ontwikkeld. Deze kaart bevat alle belangrijke bezienswaardigheden en eetgelegenheden die je tijdens de tocht zult tegenkomen. Met slechts een paar klikken kun je gemakkelijk je weg vinden door de stad en ervoor zorgen dat je niets mist.

  2. Culinair Genot: Tijdens "Happen & Stappen door Utrecht" zullen we verschillende restaurants en eetgelegenheden bezoeken, waar je kunt genieten van de beste gerechten die de stad te bieden heeft. Van hartige voorgerechten tot verrukkelijke desserts, er is voor elk wat wils. Laat je smaakpapillen verwennen en ontdek de culinaire diversiteit van Utrecht.

Mis deze kans niet om Utrecht op een unieke manier te ervaren en je collega's op een andere manier te leren kennen. Reserveer nu je plek voor "Happen & Stappen door Utrecht" en maak je klaar voor een onvergetelijk personeelsuitje!

De Stadswandeling 030 heeft inmiddels al meerdere leuke teamuitjes mogen organiseren voor o.a. Rabobank, Hello Fresh, Jacobs Douwe Egberts, Microsoft, Bol.com, Ministerie van Defensie, AkzoNobel, Gemeente Utrecht, a.s.r. Verzekeringen, Universiteit Utrecht,  en UMC Utrecht!
Benieuwd naar hun ervaringen? Lees de reviews hier. 

Vraag Stadswandeling aan