De Kerstpakket Stadswandeling 030

kerstpakket wandeling utrecht

Op zoek naar een leuk alternatief voor een kerstpakket? Met deze kerst special wandel je met je collega’s langs verschillende lokale Utrechtse horecazaken. Verzamel al wandelend een smakelijk kerstpakket bij elkaar en geniet onderweg van diverse hapjes en drankjes. Een hoop gezelligheid met je collega's en een fantastische manier om samen in de kerstsfeer te komen.

Wat kan ik verwachten? 
Je loopt een op maat gemaakte route die je langs verschillende horecazaken brengt. Elke zaak heeft iets speciaals voor jullie in petto om mee naar huis te nemen, en samen vormt dit een heerlijk kerstpakket! Wil je onderweg ook nog wat lekkers meenemen? Natuurlijk kan dat ook geregeld worden.

De route wordt gelopen aan de hand van een interactieve routekaart. Deze brengt je niet alleen langs de leukste horecazaken,  maar dompelt je ook onder in de fascinerende geschiedenis en cultuur van de stad.

Heb je ook collega’s in andere steden? Niet getreurd, de wandeling is op meerdere locaties door Nederland te boeken! 


Een kerstpakket op maat door heel Nederland. Hierbij zit inbegrepen: 

  • Een kerstpakket en meer om er echt een dagje uit van te maken 
  • Een eventmanager die al je vragen beantwoordt en ondersteuning biedt.
  • Een duidelijke offerte en factuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het onderstaande contactformulier in of stuur ons een mail naar: info@destadswandeling030.nl voor meer informatie.

Kerstpakket Stadswandeling aanvragen