De Kerstpakket Stadswandeling 030

Op zoek naar een leuk alternatief voor een kerstpakket? Met de Kerstpakket Stadswandeling wandel je met je collega’s langs verschillende lokale Utrechtse horecazaken en verzamel je je eigen kerstpakket bij elkaar! Een leuk activiteit in de buitenlucht en geheel coronaproof. Zo kun je toch nog een beetje kerst met je collega’s vieren! 


Wat kan ik verwachten? 
In groepjes loop je een op maat gemaakte route die je langs verschillende horecazaken brengt. Iedere zaak heeft wat leuks voor jullie voorbereid om mee naar huis te nemen en samen vormt dit een smakelijk kerstpakket! Voor onderweg hebben we uiteraard genoeg vermaak, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Test je kennis over Utrecht middels de Stads-Quiz, voer gekke opdrachten uit aan de hand van de Stadswandeling Crazy 22 of leer je collega’s beter kennen via de lijst met vragen voor elkaar die wij speciaal hebben samengesteld. 


Heb je ook collega’s in andere steden? Niet getreurd, de wandeling is op meerdere locaties door Nederland te boeken! 


Een kerstpakket op maat door heel Nederland. Hierbij zit inbegrepen: 

  • Kerstpakket & meer om er echt een dagje uit van te maken 
  • 1 eventmanager voor al je vragen en support 
  • 1 overzichtelijke offerte en factuur 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het onderstaande contactformulier in of stuur ons een mail naar: destadswandeling030@gmail.com voor meer informatie.

Kerstpakket Stadswandeling aanvragen