De Kerstpakket Stadswandeling 030

Header de Kerstpakket Stadswandeling

Op zoek naar een leuk alternatief voor een kerstpakket? Na het succes van vorig jaar, brengen we de Kerstpakker Stadswandeling weer terug! Met deze kerst special wandel je met je collega’s langs verschillende lokale Utrechtse horecazaken. Verzamel al wandelend een smakelijk kerstpakket bij elkaar en geniet onderweg van diverse hapjes en drankjes. Een hoop gezelligheid met je collega's en een fantastische manier om samen in de kerstsfeer te komen.

Wat kan ik verwachten? 
Je loopt een op maat gemaakte route die je langs verschillende horecazaken brengt. Iedere zaak heeft wat leuks voorbereid om mee naar huis te nemen en samen vormt dit een smakelijk kerstpakket! Ook wat lekkers voor onderweg afhalen? Uiteraard is dat ook mogelijk! Daarbij bieden we een leuke Stads-Quiz om je kennis over de stad Utrecht te testen en krijg je een lijst met vragen waarmee je je collega's (nog) beter kunt leren kennen. 

Heb je ook collega’s in andere steden? Niet getreurd, de wandeling is op meerdere locaties door Nederland te boeken! 


Een kerstpakket op maat door heel Nederland. Hierbij zit inbegrepen: 

  • Kerstpakket & meer om er echt een dagje uit van te maken 
  • 1 eventmanager voor al je vragen en support 
  • 1 overzichtelijke offerte en factuur 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het onderstaande contactformulier in of stuur ons een mail naar: destadswandeling030@gmail.com voor meer informatie.

Kerstpakket Stadswandeling aanvragen