Uitleg wandelingen aankomend weekend

Het belooft weer een prachtig weekend te worden, dus hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij! Bij deze het overzicht van de Stadswandelingen van aankomend weekend. 

De Avond Stadswandeling Stadswandeling 030 - €29,95 p.p. 

Gelukkig mogen restaurants wel nog geopend zijn voor afhaal. Hierdoor kunnen wij leuke wandelingen blijven organiseren en op een verantwoorde manier de horeca blijven supporten! Voor €29,95 per persoon maak jij een heerlijke wandeling langs vier verschillende horecazaken. Bij de route zijn 4 hapjes en 3 drankjes inbegrepen! De Avond Stadswandeling wordt op de volgende tijden aangeboden:

Van 16:30 - 19:00 uur 
Van 18:30 - 21:00 uur 

Heb jij zin om toch even lekker buiten de deur te eten? Wil jij graag de horeca komen supporten?

Reserveer dan vast jouw plekje! 

- 3,8 km 
Geschikt om te wandelen als vegetariër! 

Boek hier

De Utrechtse Grachten Stadswandeling 030 - €3,50 p.p. 

Een heerlijke wandeling langs de grachten van Utrecht. Met deze route kom je onder andere langs de Drift, (Kromme) Nieuwegracht en natuurlijk de authentieke Oudegracht! Een gezellige buitenactiviteit, waarmee je al het moois van Utrecht tegenkomt. 

- 4,9 km 

Geschikt om te wandelen als vegetariër! 

Boek hier

De Centrum-Vogelenbuurt Stadswandeling 030 - €3,50 p.p. 

De route van deze week loopt voor het grootste deel door het karakteristieke centrum van Utrecht, maar ook Vogelenbuurt kom je tijdens de wandeling tegen. Een heerlijke route om deze mooie stad te ontdekken!

- 4,3 km

Geschikt om te wandelen als vegetariër! 

Boek hier